Qui som?

Som un grup de professionals que ens hem decidit a organitzar-nos al voltant de la Xarxa d’Innovació Pública (XIP). Treballem de valent per compartir projectes i bones pràctiques, coneixement, notícies i aprendre plegats de la nostra experiència i de la dels altres, i, al mateix temps, millorar i idear nous serveis amb els altres actors públics (ciutadania, proveïdors…).Volem encomanar-vos les nostres ganes d’irradiar idees, propostes i energia per al canvi a l’Administració. Vam començar 15 i anem creixent…

Vols ser un membre actiu de la XIP? Afegeix-te a la nostra comunitat

 

9 comments on “Qui som?”

 1. Pingback: Antoni Gutiérrez-Rubí » ZW 262. Xarxa d’Innovació Pública

 2. Teresa S. Respon

  Ja vaig intentar donar-vos la benvinguda i les gràcies per SER fa setmanes. Però el navegador, o el que fos, no m’ho permetia.
  Però fa temps que us vaig seguint.

  Us volia dir… HOLA 🙂

  Teresa S.

 3. Pingback: Xarxa d'Innovació Pública | Blog | Presentació del llibre <i>INprenedors</i> i de la Xarxa d’Innovació Pública (XIP)

 4. Pingback: El Gobierno Abierto y la contratación pública electrónica. | Contratación Pública Electrónica

 5. Pingback: El concepto de apertura en nuestra sociedad y su relación con las comunidades de práctica | Contratación Pública Electrónica

 6. Domingo Respon

  Trobo la vostra una iniciativa molt interessant.
  M’agradaria veure els idearis de les 6 àrees de treball que teniu marcadaes (GOV, EDU, NET. CAT, ORG, COM) com hi puc arribar?

  Gràcies per endavant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *