Què és la XIP?

Les organitzacions estan transformant la seva activitat i raó de ser pel profund canvi de paradigma social i econòmic que estem vivint. L’Administració no n’ha de quedar al marge. Per avançar en aquesta direcció, un grup de professionals ens hem decidit a organitzar-nos al voltant de la Xarxa d’Innovació Pública (XIP).

Ens hem proposat unes línies de treball conjuntes per compartir projectes i bones pràctiques, coneixement, notícies i, en definitiva, aprendre plegats de la nostra experiència i de la dels altres, i, alhora, idear nous serveis conjuntament amb la resta d’actors públics (ciutadania, proveïdors, etc.) a partir del coneixement de l’Administració. Així mateix, volem encomanar a la resta de personal les nostres ganes d’irradiar idees, propostes i energia per al canvi a l’organització.

Amb l’objectiu d’assolir d’una manera més eficaç aquestes fites, la XIP s’articula actualment en sis grans grups de treball: GOV,NET, COM, CAT, EDU i ORG. Cada grup de treball disposa d’un ideari específic des d’on es desprenen els diferents programes –relacionats amb la innovació en el sector públic– on actua la XIP i que configuren al capdavall la seva visió global.

Les persones que s’incorporen a la XIP passen a formar part d’un d’aquests grups, des d’on aporten el seu coneixement i la seva expertesa al conjunt de la Xarxa.

 La XIP, breu i visual  

  La XIP, breve y visual 

1 comment on “Què és la XIP?”

 1. Roger Respon

  Hola a tots i a totes,
  en primer lloc felicitar-vos per la iniciativa! Tan necessària!!
  Si us sembla bé, ens agradarà compartir alguns dels vostres articles a alambins.cat
  Atentament,
  Roger Sunyer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *