Adhesions a la XIP

ADHESIONS AL MANIFEST DE LA XIP

Mitjançant el formulari que trobaràs més avall pots manifestar públicament el teu acord amb el Manifest de la XIP. No és necessari que comparteixis el nostre treball ni que tinguis una relació professional amb nosaltres. Si creus que anem pel bon camí i t’identifiques amb el que aquí diem, pots adherir-te a la Xarxa d’Innovació Pública (XIP) amb tota llibertat.

En el formulari només és necessari que facis constar el teu nom (i cognoms!) i que ens deixis un missatge, a l’estil dels llibres de visites que es poden trobar en altres llocs (d’Internet o no). Deixem al teu criteri emplenar els altres camps, encara que t’agrairem molt que ens facis saber de tu.

Moltes gràcies per interessar-te per aquesta iniciativa. Fins aviat!

ADHESIONES AL MANIFIESTO DE LA XIP

Mediante el formulario que encontrarás más abajo puedes manifestar públicamente tu acuerdo con el Manifiesto de la XIP. No es necesario que compartas nuestro trabajo ni que tengas una relación profesional con nosotros. Si crees que vamos por el buen camino y te identificas con lo que decimos aquí, puedes adherirte a la Red de Innovación Pública (XIP) con toda libertad.

En el formulario sólo es preciso que hagas constar tu nombre (¡y apellidos!) y que nos dejes un mensaje, al estilo de los libros de visitas que se pueden encontrar en otros sitios (de Internet o no). Dejamos a tu criterio rellenar los demás campos, aunque te agradeceremos muchos que nos hagas saber de ti.

Muchas gracias por interesarte por esta iniciativa. ¡Hasta pronto!

SIGNATURES TO THE XIP MANIFESTO

If you want to express your support to the XIP Manifesto, sign it in the next form by name, surname and leaving a message!

7 comments on “Adhesions a la XIP”

  1. Pingback: Antoni Gutiérrez-Rubí » ZW 262. Xarxa d’Innovació Pública

  2. Pingback: Xarxa d'Innovació Pública | Blog | Presentació del llibre <i>INprenedors</i> i de la Xarxa d’Innovació Pública (XIP)

  3. Pingback: Un node de la XIP « En aprenentatge continu

  4. Pingback: Un nodo de la XIP « En aprendizaje continuo

  5. Pingback: La Xarxa d’Innovació Pública (XIP) « Coses de les TIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *