La teva actitud ho és tot

TEDKDes de la XIP i també des de moltes altres organitzacions hi ha molta gent que, cada dia, optem per deixar de veure la vida de color gris, abandonem les queixes constants i en comptes de donar la culpa a algú altre de les coses que no funcionen, aportem el nostre gra de sorra per canviar les situacions quotidianes. Som els que com diu en Víctor Küppers, anem “xutats” per dins.

Som els que sabem que el coneixement, les habilitats i l’experiència sumen, però també que l’actitud multiplica. L’actitud és la clau que ho canvia tot. Tal i com explica en aquest vídeo que avui us recomanem, no té perdó que els que no tenim drames, ens queixem… I som del parer que si algú no té il·lusions, se les ha de crear perquè la vida no ens les posarà davant.

L’entorn ens pot intentar condicionar però si canviem la nostra actitud ens és més fàcil afrontar el dia a dia i, escollir una opció o una altra és el que ens apropa a la grandesa o la mediocritat. Això és el que separa el crac i el ‘xusquero’.
Tots tenim 20 coses fantàstiques a la vida. Tan sols es tracta de gaudir de les coses ordinàries… que poden ser extraordinàries!

No sempre podem canviar les circumstàncies però sí la nostra actitud davant d’aquestes. Tant de bo puguem aconseguir afrontar tots els nostres reptes professionals i socials amb aquesta perspectiva! I com que l’actitud també s’encomana, ja som molts els que anem inoculant el virus del canvi a les organitzacions on treballem.

Imatge: Actitud | Victor Küppers | TEDxAndorralaVella

1 comment on “La teva actitud ho és tot”

  1. Pingback: La síndrome de Gòl·lum - Xarxa d'Innovació Pública

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *