Administració, “hay alguien aquí”?

post_confiLa confiança és la clau de volta en les persones i organitzacions actuals. També en les institucions públiques. Per què?

En la societat actual, la tecnologia agafa molt protagonisme perquè dóna valor a tota mena d’actius que o bé estaven en desús o bé infrautilitzats. Aquest és l’origen de les confrontacions amb l’statu quo imperant fins ara. Com poden entendre, posem per cas, taxistes i gremis hotelers la revolució d’Uber o d’Airbnb?

La producció i el consum col·laboratius gràcies a la tecnologia fa que les persones estableixin relacions significatives: es passa de les relacions en línia a fer coses en el món real. I així es genera confiança entre ciutadans inicialment desconeguts.

Aquesta confiança basada en una relació en xarxa coherent i constant obligarà que persones i organitzacions s’hagin de reinventar per poder subsistir en el nou ordre.

I l’Administració? Com pensa afrontar el seu nou rol i el canvi de relació cap a la ciutadania? Hi ha algú amb prou visió estratègica i domini del nou paradigma (societat del coneixement) que s’hi pugui posar? Va… qui? Hay alguien aquí?

Imatge: http://pixabay.com/p-441402/?no_redirect

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *