InnoGent, la innovació a la Generalitat

InnoGentEl passat 13 de juny va tenir lloc la primera reunió plenària del grup InnoGent, un grup que té per objectiu desenvolupar l’eix 6 del Pla de reforma de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic,  Aquest pla, que es divideix en nou eixos, té com a missió consolidar un model organitzatiu que asseguri tot un seguit de valors: eficàcia, eficiència, transparència, rendició de comptes, innovació, flexibilitat, participació…

L’eix 6 del pla està destinat, concretament, al disseny i la posada en marxa d’un mecanisme, basat en la gestió de talent, que fomenti la innovació en l’activitat de l’Administració i que propiciï  l’intercanvi d’idees, el pensament crític i les bones pràctiques, així com la implicació del personal públic.

InnoGent es defineix com a grup col·laboratiu, interdisciplinari i interdepartamental , i actua per promoure, detectar i afavorir aquestes bones pràctiques innovadores en el funcionament de l’Administració, amb l’objectiu d’elevar el valor que la ciutadania rep i percep. El grup està liderat per l’Àrea de Planificació i Anàlisi de Recursos Humans i Difusió de la Secretaria d’Administració i Funció Pública.

Entre les actuacions més destacades que s’estan desplegant trobem, a banda de la pròpia constitució del grup, la institucionalització dels dies de la innovació de la Generalitat de Catalunya (i la jornada anual) i la creació del Canal Innovació.

Des de la XIP celebrem la posada en marxa del grup InnoGent, ja que pensem que pot ajudar a crear el context necessari per generar idees innovadores, sistematitzar-les i produir situacions per dur-les a la pràctica. Per això la XIP en forma part!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *