La veu de la XIP al Parlament

Aquesta tarda, la XIP ha comparegut a la sessió de treball de la ponència que s’està portant a terme sobre transparència al Parlament de Catalunya. Des de la XIP s’han exposat els principis que fonamenten el govern obert, fent especial incidència en els àmbits de transparència i participació.

Els diputats de la ponència han plantejat molts dubtes i qüestions sobre els aspectes pràctics de la implantació real d’aquesta futura norma: com impulsar la participació des de l’inici, com fer efectiu el canvi cultural en les persones encarregades de fer efectiva la transparència , els límits i les institucions que hagin de vetllar pel compliment de la llei…

La impressió dels membres de la XIP que han assistit a la sessió ha estat molt positiva i ha destacat la bona predisposició a mantenir obert el canal de comunicació.

1 comment on “La veu de la XIP al Parlament”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *