Presentació del vídeo sobre govern obert

 

Com a reacció a la difícil situació econòmica i social actual, irromp amb força el concepte govern obert. Com per art de màgia, comença a aparèixer profusament en articles, discursos i converses de tota mena.

Finestra obertaPerò, què significa? Segur que no és una moda? És simplement una tècnica gerencial passatgera més? O es tracta d’un recurs que pot ajudar de debò a la societat i al govern a sortir d’aquest atzucac? Quins requeriments ha de complir un govern que faci seva aquesta etiqueta?

Si vols conèixer-ne algunes respostes i acabar de completar les que ens falten, et proposem que ens acompanyis en la presentació del vídeo que hem elaborat sobre aquesta matèria. Com sempre a la Xarxa d’Innovació Pública ens encantarà comptar amb el millor actiu de què disposem: la teva assistència i participació!

 

Dijous 31 de gener, de les 16 a les 17.30 h

Sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, C/ Girona, 20

Mireia Plana (@mireiaplana), membre de la XIP: Presentació de l’acte

Antoni Gutiérrez-Rubí (@antonigr), assessor de comunicació i consultor polític: “Què és el govern obert?”

Marc Torres (@marc_torres_), membre de la XIP: “Com hem fet el vídeo?”

Debat final

L’entrada és lliure però cal inscriure’s a l’acte mitjançant el formulari que trobareu a

http://www.xarxaip.cat/formulari-dinscripcio-a-la-presentacio-del-video-de-govern-obert/

4 comments on “Presentació del vídeo sobre govern obert”

  1. Pingback: Presentació del vídeo sobre "govern obert" | CosesQveig | Scoop.it

  2. Elena Martín Respon

    Feia dies que no entrava en el vostre bloc i ara, en fer-ho ho trobo ple d’entusiasme i projectes, creativitat i ganes per dignificar la funció pública i la tasca que realitzem. Un aire fresc que ens esperona a continuar creient en la nostra feina. Gràcies i endavant!

  3. Pingback: Transparència i govern obert | curs Open Data Catalunya Dades / UOC

  4. Pingback: Presentació del vídeo sobre &quot...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *