Propera parada: projectes d’innovació

Hom acostuma a celebrar les onomàstiques en la data que pertoca: un dia assenyalat en què rememorar les fites assolides. Els membres de la Xarxa d’Innovació Pública ens sentim orgullosos del camí recorregut, un camí fet d’esdeveniments públics, però també –i en més gran mesura– de feina de portes endins, silenciosa però que dóna els seus fruits dia a dia.

Mirem enrere amb satisfacció, assaborint cadascun dels passos fets i contemplant com la XIP és cada cop més nombrosa, a força d’anar incorporant gent inquieta que comparteix la visió d’una administració pública millor. A cada parada, s’han enfilat al tren persones que s’identifiquen amb el que significa la XIP i que aporten, a cada volta, idees i perspectives que enriqueixen el debat.

Però aviat hi haurà una altra parada més, perquè no hi ha innovació possible sense bones idees dutes a la pràctica. Si fins ara hem posat les bases per a una XIP sòlida i engrescadora, el que vindrà ara és innovació en sentit estricte: la presentació del pla d’acció de la XIP, confegit a partir del treball dels diferents grups i que recull els projectes d’innovació que iniciarem en els propers mesos.

Mentre, gaudim del moment –avui, la XIP fa dos anys i un dia que va veure la llum–, felicitem-nos per aquests dos anys de recorregut que són motiu de satisfacció, però també per aquest dia de més no és altra cosa que el reflex de l’empenta i la il·lusió que posem tots plegats perquè l’aventura segueix endavant sense aturador. Per molts anys!

 

 

Fotografia: Paris subway ticket in Geneva, de la galeria de Flickr de nicolasnova (CC BY-NC 2.0)

6 comments on “Propera parada: projectes d’innovació”

 1. Maribel Jové Respon

  M’afegeixo a la felicitació! Genial la “xarxa” i el treball fet fins arribar a cada una de les “parades” .. Per molts anys més i molt més camí per recórrer.

 2. Foto del perfil de Jordi Graells Jordi Graells Respon

  M’afegeixo a les felicitacions pels dos anys xipaires i per la brillant idea de representar-ne l’activitat amb aquest plànol de metro. I agafem-nos que vénen uns quants transbordaments i unes quantes línies més: perquè aquesta infraestructura no la para ni la ministra de foment ;-)))

 3. Marc Torres Respon

  Felicitats!!!

  …certament, per les parades d’aquest metro que hem anat assolint, i és clar, per cada un dels trams entre parades fabricats amb la potentíssima tuneladora del treball diari dels membres de la XIP.

  Força XIP!

 4. Mireia Plana Respon

  Per molts anys a tots els xipaires!

  Certament hem fet camí i ha estat difícil… però no feixuc, perquè ho hem fet amb ganes de tirar endavant i creient en el projecte. Ara cal que continuem ampliant la xarxa de metro… a ritme d’AVE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *