Premi Blocs Catalunya a la XIP i, per tant, a tot el funcionariat català :)

Divendres al vespre, a Reus, la XIP va rebre el premi al millor bloc corporatiu en la categoria ‘Economia, politica i societat’, en l’acte de gala de lliurament dels V Premis Blocs Catalunya que cada any atorga l’associacio Stic.cat amb l’objectiu d’impulsar la llengua catalana a la blogosfera. L’associació Stic.cat (Societat de Tecnologia i Coneixement) és una entitat que vol generar interactivitat i innovació en el context de la llengua i la cultura catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

L’alegria de tota la XIP és doblement immensa. Per la gran feinada dels xipaires, però encara més perquè el bloc de la XIP és l’espai de trobada dels professionals innovadors de l’Administració. Per això, cal que ens en congratulem tots els professionals del sector públic, en uns moments en què som l’ase dels cops d’un sistema econòmic especulatiu, caduc i irracional. Però la XIP és tot el revés: cada cop som més els professionals d’administracions que treballem un munt d’hores per fer la vida de la ciutadania millor des de les institucions públiques. Vés qui ho havia de dir: gent treballant molt des de l’Administració per trencar els tòpics que s’intenta interessadament que la societat atribueixi als funcionaris :-).

I és que el bloc és, segurament, l’eina de comunicació més important de què disposem actualment: volem explicar què fem i què pensem, però també busquem la participació de totes aquelles persones que puguin estar interessades en els temes de què tractem.

El bloc de la Xarxa d’Innovació Pública, d’acord amb els principis que ens orienten, és una mostra més de treball en col·laboració, de suma d’esforços: tenim una comissió d’editorialització de continguts que selecciona temes que es volen analitzar, tenim autor/a o autors/ores dels apunts i comptem, finalment, amb una revisió de qualitat abans de publicar-lo.

Més enllà de les hores de debat i discussions que sovint es produeixen en el si de la XIP, creiem que el premi al nostre bloc és fruit de moltes hores de feina, de moltes hores de fer amb les mans d’un grup cada cop més nombrós de persones que treballem per millorar l’Administració.

En nom de tots els membres de la XIP, Joana Soteras i Núria Vives van assistir a l’acte i van recollir  de mans de Marc Arza –regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus– el premi al millor bloc corporatiu en la categoria Economia, política i societat atorgat al bloc de la Xarxa d’Innovació Pública.

Ara toca compartir aquest premi amb totes les persones que, d’una manera o d’una altra, han donat suport a la XIP durant aquest camí de dos anys que ja portem recorregut i ara toca felicitar la resta de blocs guanyadors d’aquesta convocatòria de premis.

8 comments on “Premi Blocs Catalunya a la XIP i, per tant, a tot el funcionariat català :)”

 1. Tona Castell Respon

  Enhorabona! Aquest reconeixement encara farà més visible la tasca de la XIP davant l’Administració. Us ho mereixeu!

 2. José A. Latorre Respon

  Muchas, muchas felicidades. Este premio dará, sin duda, mayor visibilidad a los “xipaires” en particular, pero también a todos/as los/as que creemos que otra administración pública es posible. Seguimos 😉

 3. Mercè Romagosa Respon

  Per molts anys de bona feina!
  Segur que aquest reconeixement serà una nova injecció d’energia XIP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *