Ambaixadors de la XIP

Aquests dies a la XIP preparem els dos actes en què presentarem l’Ideari de la XIP i que hem estat cocreant durant els darrers mesos. Però això no atura l’activitat de la XIP i els dies 18 i 24 de maig vam ser presents a tres congressos: Empresa 2.0 y Social Business a Sevilla, InnoExplora a Xixón i el Congrés Internacional EDO a Barcelona.

La Xarxa d’Innovació Pública es nodreix del coneixement, el bagatge i la il·lusió de moltes persones, que actuen com a nodes i estableixen vincles. Com més forts i nombrosos són aquests vincles, més forta és la XIP. Per això mateix, després d’un any de trajectòria, seguim pensant que tan important és seguir desenvolupant les bases que sustenten les actuacions presents i futures de la XIP com comunicar-les. Perquè ningú que en vulgui formar part quedi fora de joc, perquè es pugui sumar amb ple coneixement del que es fa i com es fa a la XIP.

Jordi Graells va explicar la XIP als assistents del Congrés Empresa 2.0 y Social Business el passat 18 de maig a Sevilla, dins la ponència “Cogobernar”. La XIP apareixia com una peça essencial en la necessària estratègia de generar valor fent participar les persones.

 

 

 

El dijous passat, dijous 24 de maig, Marc Garriga va presentar la XIP a la tercera edició de l’InnoExplora i va destacar que som un col·lectiu de persones inquietes, orgulloses de treballar i innovar en el sector públic.

Aquí podeu veure el vídeo amb tota la presentació.

 

 

 

També el mateix dijous 24, Anna Cabañas va parlar d’aprenentatge, intraemprenentatge i innovació en el Congrés Internacional EDO. Cabañas va explicar la metodologia de la XIP i la manera com pretenem diluir les barreres a la innovació.

 

 

 

 

Ben aviat, publicarem un altre apunt amb més informació sobre aquest Congrés que va tractar com a tema central la gestió del coneixement i el desenvolupament organitzatiu, la formació i la formació corporativa i que va tenir lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada els dies 23 a 25 de maig.

T’animem, doncs, a formar part d’aquest engranatge de treball col·laboratiu engrescador i amb ganes de treballar i millorar dia a dia. Potser el proper ambaixador de la XIP seràs tu!

 

Fotografia: Microphone de la galeria de Flickr de visual.dichotomy  (CC BY 2.0).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *