Reunió per impulsar llei de transparència amb el Govern basc

El lehendakari, Patxi López, va mantenir dimarts passat una trobada amb diverses persones expertes –entre les quals hi havia Jordi Graells, en representació de la XIP– per parlar de transparència. Durant l’acte va convidar els presents a participar en l’elaboració de l’esborrany de la futura llei de transparència que el Govern vol presentar en els propers mesos.

El País Basc fa un pas més per ser l’avantguarda en governança oberta (open Government o oGov) fora del món anglosaxó en l’obertura de dades (open data) i iniciatives que afavoreixen la transparència.

Per part nostra, aquesta invitació contribueix a refermar la XIP (Xarxa d’Innovació Pública) com a la xarxa de funcionaris emprenedors catalans referent en la millora i el canvi al sector públic.

Ho veiem així també?

Comunicat de premsa a Irekia

 

 

El lehendakari, Patxi López, mantuvo el martes pasado un encuentro con varias personas expertas –entre las que había Jordi Graells, en representación de la XIP– para hablar de transparencia. Durante el acto invitó a los presentes a participar en la elaboración del borrador de la futura ley de transparencia que el Gobierno quiere presentar en los próximos meses.

El País Vasco hace un paso más para ser la vanguardia en gobernanza abierta (open Government o oGov) fuera del mundo anglosajón en la apertura de datos (open data) e iniciativas que favorecen la transparencia.

Por nuestra parte, esta invitación contribuye a consolidar la XIP (Xarxa d’Innovació Pública) como la red de funcionarios emprendedores catalanes referente en la mejora y el cambio en el sector público.

¿Lo vemos así también?

Comunicado de prensa en Irekia

 


 

4 comments on “Reunió per impulsar llei de transparència amb el Govern basc”

  1. Pingback: Trobada amb el lehendakari per impulsar llei de transparència « Graellsbloc

  2. Pingback: Seguimos… | FrancescaBcn

  3. Pingback: Un año en la @XarxaIP da para mucho | Patricia González García

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *